Basisschool Sancta Maria verrassend veelzijdig
 
AGENDA
19 mrt. - week van de Lentekriebels alle groepen
23 mrt. - versieren Palmpaas stokken groep 1 t/m 4
23 mrt. - Palmpaasoptocht groep 1 t/m 4
23 mrt. - uitreiking rapporten
26 mrt. - verwachting eerste eieren uit
26 mrt. - oudergesprekken groep 1 t/m 7
28 mrt. - oudergesprekken groep 1 t/m 7
29 mrt. - Witte donderdag > Paasviering en activiteiten
30 mrt. - Goede Vrijdag > alle leerlingen vrij
02 aprl.- 2de Paasdag > alle leerlingen vrijdag
05 aprl - verkeersexamen groep 7
09 aprl.- opening thema ruimtevaartgroep 1 t/m 8
09 aprl.- week van de techniek groep 7
11 aprl.- bezoek Libuďneskerk Deventer groep 7
Route Palmpasenoptocht
Vrijdag 23 maart, is de Palmpasenoptocht voor groep
1 t/m 4. Om 11.15 uur vertrekken we vanaf het schoolplein en rond 11.45 uur zijn we terug op school. U bent van harte welkom langs de route (Leidepad, Korenkamp, Wichinksweg, Bathmenseweg) en om 11.45 uur terug op het schoolplein om samen met de kinderen de paasliederen te zingen.

Kuikens
Als het goed is komen volgende week de eerste kuikens uit hun ei. We zijn erg benieuwd welk ei als eerste zal openbreken. Donderdag 29 maart mogen de kuikens met de kinderen mee naar huis. Dit natuurlijk met instemming van de ouders. Kinderen die graag een kuikentje mee naar huis willen nemen, kunnen dit doorgeven aan de groepsleerkracht.

Lentekriebels
Maandag 19 maart start het project kriebels in je buik. In alle groepen zal er elke dag les gegeven worden over relaties en seksuele ontwikkeling. In groep 1/2 zal veel aandacht besteed worden aan het boek “kikker is verliefd”. Met de methode Kriebels in je buik, zullen we de kinderen goed kunnen begeleiden in de week van de Lentekriebels en natuurlijk in de weken daarop volgend, als kinderen nog vragen hebben over dit onderwerp. We kijken uit naar een leerzaam project.

Tennis
Dinsdag 13 en 20 maart zal Peter, de tennisleraar van Lettele, de leerlingen van groep 3 t/m 8 tennisles geven tijdens de gymlessen. We kijken uit naar 2 sportieve gymlessen.