Basisschool Sancta Maria Lettele verrassend veelzijdig

19 jan. - schaatsen groep 5 t/m 8
23 jan. - openhuis en aanmelden nieuwe leerlingen
Schrijver in de picture
Deze week wordt in de bovenbouw de eerste ronde van de voorleesinstuif gehouden. Alle leerlingen worden in drie groepen verdeeld en worden voorgelezen door leerkrachten. De voorleesinstuif wordt voorafgegaan door een korte introductie in de aula over kinderboekenschrijver Roald Dahl. In de gang van de bovenbouw wordt door de leerlingen een expositie over zijn werk ingericht. We hopen dat veel kinderen enthousiast worden over zijn boeken en deze gaan lezen.

Inloop groepen 3 en 4
Dinsdag 16 januari en donderdag 18 januari is er een inloop voor de groepen 3 en 4. Deze inloop hebben we gespreid over twee dagen, zodat ouders een moment kunnen kiezen dat hen het beste uitkomt. Ouders kunnen daarbij vr schooltijd, vanaf 08.15 uur, even de klas binnenlopen om het werk van hun kind(eren) te bekijken.

Aanmelden nieuwe leerlingen
Op dinsdag 23 januari en donderdag 25 januari bent u van harte welkom voor het aanmelden van uw kind voor het schooljaar 2017-2018. Van 09.00 uur tot 12.00 uur staat de koffie voor u klaar en leiden we u graag rond door de school.