Basisschool Sancta Maria Lettele verrassend veelzijdig

24 nov. - kinderen mogen de schoen zetten
24 nov. - tentoonstellen surprises groep 5 t/m 8
24 nov. - rapporten worden uitgereikt
Alle groepen naar de bibliotheek
Vanaf 8 november gaat er elke week een groep naar de bibliotheek op woensdag van 12.00-12.30 uur. Dit doen we om kinderen te stimuleren om naar de bibliotheek te gaan en ze nog meer plezier te laten beleven bij het lezen van een boek. 1 Keer in de 4 weken is een groep aan de beurt om een nieuw boek uit te zoeken. Kijk voor meer informatie in nieuwsbrief 7.

Kabouterpad en herfstwandeling
De herfstwandeling voor groep 1 t/m 4 is i.v.m. het weer verzet naar vrijdag 3 november. In nieuwsbrief 6 kunt u nalezen wat er deze ochtend op het programma staat en wat de kinderen mee mogen nemen.

Gezelschapsspelen
Binnenkort starten de gezelschapsspelen in groep 1/2. De kinderen zullen in kleine groepjes onder begeleiding van een ouder een gezelschapsspel spelen. Dit voor het stimuleren van de sociale vaardigheden. Kijk voor meer informatie in nieuwsbrief 7.

BOUW!
Bouw! is het unieke computergestuurde interventieprogramma waarmee leesproblemen bij risicoleerlingen in groep 2 t/m 4 kunnen worden voorkomen. Het kind leert, de tutor stuurt en de computer wijst de weg. En wij  mogen gaan starten met dit programma! Kijk voor meer informatie in nieuwsbrief 7.