Basisschool Sancta Maria verrassend veelzijdig

11 juli  - juffendag groep 1 t/m 4
13 juli  - uitreiking rapporten
Naar de boerderij
Groep 1 t/m 4 is donderdag 7 juni op kabouterpad naar de boerderij van de familie Flierman geweest. Een leuk en leerzame excursie. Binnenkort staan er foto's op de website. Vanaf deze plek bedanken we alvast de familie Flierman.

ANWB-Streetwise
Vrijdag 8 juni heeft onze school deelgenomen aan het verkeersproject  ANWB-Streetwise. Voorafgaand aan deze dag is er in elke groep aandacht besteed aan voorbereidingsopdrachten. Deze ochtend stonden de volgende thema’s centraal: voor groep 1/2 is dat “toet-toet”, voor groep 3/4 “blik en klik”, voor groep 5/6 “hallo auto” en voor groep 7/8 “trapvaardig”. Kijk voor meer informatie op de volgende website: http://www.anwb.nl/verkeer/streetwise

Gehandicaptenadviesraad
Donderdag 14 juni verzorgt stichting Fooruit een voorlichtingsochtend voor groep 8 over hoe het is als je gehandicapt bent. De leerlingen kunnen deze ochtend zelf ervaren hoe het is om bijvoorbeeld blind te zijn, of in een rolstoel te zitten. Erg leerzaam en belangrijk om te weten.